Ben jij 18 jaar of ouder

Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken

Ja, ga verder
Nee, nog niet

ENFANT TERRIPLE

BLOND TRIPLE

De liefde tussen de Femme Fatale en Bon Homme zorgde voor een kindje! De eerste tripel van brouwerij De Leite was geboren. Het echtpaar doopte hun eerste nakomeling met de naam ‘Enfant Terriple’. Een ‘onvoorspelbaar’ speels bier. (ziet U de woordspeling met ‘tripel’?). De Enfant Terriple is een ‘duivels’ zonnig blond bier van 8,2° met een speelse neus. Een fijne bitterheid met een lichtfijne citrustoets wordt omkranst met een sober kruidige moutsmaak. De aangename bitterheid blijft lang hangen. Voor genieters met een frisse kijk op het leven.

Ingrediënten:

water, gerstemout (gluten), tarwemout (gluten), haver (gluten), rijst, hop, gist, kruiden, suiker

MALTY

HOPPY

SOUR

SWEET

 

ABV

Alc. 8,2% Vol.

Energy

66 kCal / 100 ml

IBU

43

EBC

6

VERPAKKINGEN:

33 cl + 75 cl
ARTWORK

Het werk in het etiket is van de hand van kunstenaar Robin Vermeersch (°1977). Robin Vermeersch (°1977) studeerde schilderkunst in het Hoger Instituut Sint-Lucas te Gent. Hij is actief als Beeldend Kunstenaar binnen de disciplines schilderkunst, beeldhouwkunst, tekenkunst, keramieken installatie. Deze werken presenteert hij vaak als één geheel. De speelse en schalkse figuur en de heldere kleuren op het etiket vertolken de ‘onvoorspelbare’ frisheid waarvan de proever van dit bier zal genieten.
www.robinvermeersch.be

RECEPTEN

Ontdek onze bieren


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK