
voor/hoofdgerecht : Tartaar van wilde zeebaars met granny smith en tomaat
Serveren met:CUVÉE JEUN’HOMME
Ingredienten:
- Wilde zeebaars gefileerd en ontgraat
- Granny smith appelen
- Tomaten
- Bieslook
- Limoen
- Olijfolie
- Fleur de sel
- Zwarte peper
Bereiding:
- Snij de zeebaars filet mooi fijn, doe in een mengkom en werk af met olijfolie, fleur de sel, zwarte peper en zeste van limoen
- Pel de tomaten door deze 20 seconden in kokend water te leggen en aansluitend te laten schrikken in ijskoud water
- Ontpit en snij de tomaten in mooie vierkante blokjes en meng met de fijngesneden appel en bieslook
- Kruid het geheel af met olijfolie, sap van limoen, peper en zout
- Neem het bord en dresseer de zeebaars in een ring
- Dresseer op de zeebaars de tomaat en appel
- Werk af met verse kruiden
