Ben jij 18 jaar of ouder

Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken

Ja, ga verder
Nee, nog niet

Brewers around Bruges : samenwerking tussen 6 brouwerijen

BREWERS AROUND BRUGES

Op ons initiatief bieden 6 brouwerijen een bierbox aan. Elke brouwerij laat de genieter 2 van zijn bieren ontdekken. 

De samenwerkende brouwerijen zijn allemaal brouwerijen uit het Brugs Ommeland. Het gaat om Brouwerij Strubbe uit Ichtegem, Brouwerij Maenhout uit Pittem, Brouwerij Rostune uit Beernem, Brouwerij De Leite uit Ruddervoorde, Brouwerij Viven uit Sijsele en Brouwerij Siphon uit Damme.


THE DISCOVER BOX

Iedere brouwer bepaalde zelf welke bieren hij in de box met 12 flesjes aanbiedt. De variatie is groot. Blond, donker, tripel, quadrupel, witbier, fruitbier, je vindt ze allemaal in de box. Een ‘vat vol ontdekkingen’ dus. De brouwers bieden de box aan op de facebook webshop ‘Brewers around Bruges’. 

De box kost 24€ en wordt voor 6 Euro over geheel België door een koerierdienst bezorgd. Pas op, het zou ook kunnen gebeuren dat de brouwers hier en daar zelf voor uw deur staan. Hou ze in de gaten!


EEN CADEAU-TIP VOOR VADERDAG?

Met Vaderdag in het verschiet lijkt ook de timing van de lancering goed gepland. Hoeveel vaders zouden niet meer dan een beetje gelukkig zijn met deze doos vol verrassende smakelijke bieren?

OOK VERKRIJGBAAR BIJ DE BETERE BIERHANDEL 

Sommige van onze klanten hebben de box ook in hun gamma opgenomen.  De geïnteresseerde kan de box nu al vinden bij :

  • Johan Ghekiere Drinkmarket in Kortrijk
  • Dranken Deweerdt in Tielt
  • Dranken Tommelin in Ieper
  • Dranken Jo in Roeselare
  • Dranken Pauwels in Heule
Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK