Ben jij 18 jaar of ouder

Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken

Ja, ga verder
Nee, nog niet

CUVÉE COPAINS #1

BLOND SOUR BARREL AGED

Het blond, bitter-zuur biertje is een blend tussen een licht gerookte 'Saison' en de lambiek van Oud Beersel. Gedurende ongeveer 6 maand rijpte het bier verder in eiken vaten van brouwerij De Leite. Het resultaat is een mooie harmonie van beide nobele dranken tot een nieuw bier. De aangename zuurheid wordt bij het drinken afgerond met een mooie bitterheid, samen gecreëerd door de verfijnde rooksmaak van de saison en de mooie bittere lambiektoets. Beide brouwers zijn goede vrienden en mekaar zeer genegen. Als enige Belgische brouwerij kon brouwer Luc deze ‘Cuvée Copains’ in de brouwerij van zijn vriend voorstellen op de ‘Tour De Geuze’.

Ingrediënten:

water, gerstemout (gluten), tarwemout (gluten), haver (gluten), rijst, hop, gist, Lambiek, suiker

MALTY

HOPPY

SOUR

SWEET

 

ABV

Alc. 5% Vol.

Energy

IBU

25

EBC

9

VERPAKKINGEN:

33 cl
ARTWORK

Tinus Vermeersch (°1976) studeerde schilderkunst aan de KASK Gent en beeldhouwkunst aan Sint-Lucas. Tinus heeft zijn grote affiniteit met de ambachtelijkheid (inclusief het verkennen van vormen, lijnen, materialen) uitgediept tot een ‘kunde’ die soms flirt met virtuositeit.
In het werk van Tinus zien we de twee vrienden-brouwers afgebeeld.

RECEPTEN

Ontdek onze bieren


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK