Ben jij 18 jaar of ouder

Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken

Ja, ga verder
Nee, nog niet

FILS À PAPA #10

DARK-AGED ON WHISKY 'GOUDEN CAROLUS SINGLE MALT' BARRELS

De brouwer wil af en toe eens ‘ontsnappen’ met de creatie van een eenmalig bier. Telkens onder dezelfde naam, met een nieuw nummer en een andere inhoud. De ‘Fils à Papa’ is dus een ‘pop up’ bier, een ‘limited edition’, telkens iets anders, maar één keer gebrouwen. Elke batch krijgt een ander nummer. Het etiket blijft gelijk maar de gegevens en kleuren wijzigen. Naast de Fils à Papa 9 biedt de brouwerij nu ook de Fils à Papa 10 aan. Het is een samenwerking met brouwerij HET ANKER. Fils à Papa is een donker bier dat bijna 1 jaar op eiken Whisky-vaten van GOUDEN CAROLUS SINGLE MALT heeft gelegen. De brouwer liet het zacht zuur worden en verder rijpen op een aantal kruiden. Een rijk smaakpallet met een zeer zacht-fijne zuurheid is het resultaat.

Ingrediënten:

water, gerstemout (gluten), hop, gist, suiker, whisky

MALTY

HOPPY

SOUR

SWEET

 

ABV

7,2

Energy

IBU

21

EBC

115

VERPAKKINGEN:

33 cl
ARTWORK

Tinus Vermeersch (°1976) studeerde schilderkunst aan de KASK Gent en beeldhouwkunst aan Sint-Lucas. Tinus heeft zijn grote affiniteit met de ambachtelijkheid (inclusief het verkennen van vormen, lijnen, materialen) uitgediept tot een ‘kunde’ die soms flirt met virtuositeit.
In het werk van Tinus zien we een onbestemd gezicht van een man die alle kanten uit kan gaan.  Ieder nieuw pop-up-bier draagt hetzelfde gezicht binnen een ander kleurkader. 

RECEPTEN

Ontdek onze bieren


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK