Ben jij 18 jaar of ouder

Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken

Ja, ga verder
Nee, nog niet

FILS À PAPA #9

BLOND BARREL AGED SOUR FRUIT

Om verder creatief te mogen zijn wil de brouwer af en toe eens ‘ontsnappen’ met de creatie van een eenmalig bier. Telkens onder dezelfde naam, met een nieuw nummer en een andere inhoud. De telkens andere, onberekenbare ‘Fils à Papa’ is een ‘pop up’ bier, een ‘limited edition’. Iedere versie wordt maar één keer gebrouwen. Elke batch krijgt een ander nummer. Het etiket blijft gelijk maar de gegevens en kleuren wijzigen. Voor het ogenblik biedt de brouwerij Fils à Papa 9 aan. Een trippel die bijna 2 jaar op eiken vaten rijpte met alle fruit dat de brouwer bij hem thuis kon oogsten. De fijne mooie zuurheid wordt deels gemaskeerd door een palet van kruiden die de brouwer mee in de eiken vaten hing. Hij noemt dat ‘dryherben’.

Ingrediënten:

water, gerstemout (gluten), tarwemout (gluten), haver (gluten), rijst, hop, gist, kruiden, suiker

MALTY

HOPPY

SOUR

SWEET

 

ABV

Alc. 8% Vol.

Energy

IBU

EBC


VERPAKKINGEN:

33 cl
ARTWORK

Tinus Vermeersch (°1976) studeerde schilderkunst aan de KASK Gent en beeldhouwkunst aan Sint-Lucas. Tinus heeft zijn grote affiniteit met de ambachtelijkheid (inclusief het verkennen van vormen, lijnen, materialen) uitgediept tot een ‘kunde’ die soms flirt met virtuositeit.
In het werk van Tinus zien we een onbestemd gezicht van een man die alle kanten uit kan gaan.  Ieder nieuw pop-up-bier draagt hetzelfde gezicht binnen een ander kleurkader.  

RECEPTEN

Ontdek onze bieren


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK