Ben jij 18 jaar of ouder

Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken

Ja, ga verder
Nee, nog niet

hoofdgerecht : Varkensribstuk met gebrande pijpajuin en mousseline saus

Ingredienten:

  • 1 st Varkensribstuk 
  • 2 st Pijpajuin
  • 4 Eieren
  • 2 flesjes Merci maman #2
  • 4 Aardappelen
  • Tomatenpuree
  • 1 Aubergine
  • 1 Courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika 
  • 1 ajuin 
  • 1 teentje look
  • Half opgeslagen room




Bereiding:

  • Kook de aardappelen gaar, pureer en werk af met melk, boter en de tomatenpuree
  • Snij de paprika, aubergine, courgette, look, ajuin fijn en stoof alles aan in een kookpot, kruid af met peper en zout
  • Kruid het vlees met peper en zout en bak in een klontje boter
  • Om de mousseline van het bier te bereiden, neem je een flesje Merci Maman #2 en meng je het met 4 eierdooiers. Klop dit tot een luchtige massa in een kookpot op een laag vuur, werk af met half opgeslagen room en peper en zout
  • Gaar de pijpajuin in Bouillon en brand af
  • Dresseer alles op een warm bord
  • Werk af met de mousseline saus van de merci maman #2
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK